Shoe in One Day

Maak in 1 dag je eigen paar kekke schoenen

Wil je ook kunnen zeggen "deze schoenen heb ik zelf gemaakt"? Dat kan, als je je nu opgeeft voor de workshop Shoe in one day! 

In mijn gezellige en inspirerende Atelier Sproet gaan wij samen aan de slag en maak jij zelf binnen één dag jouw eigen persoonlijke paar. 

Ja, ik wil mijn eigen paar schoenen maken!Vanaf €150 per persoon, inclusief materialen, lunchbag, koffie en thee.Nu inschrijven

Iedereen kan schoenen maken…

Zelf een paar schoenen maken lijkt misschien heel moeilijk of ingewikkeld. Maar met de eenvoudig te volgen stap-voor-stap-begeleiding tijdens deze workshop heb je naast een leuke dag ook nog eens een mooi eindresultaat. Iedereen kan het, jij ook!

De basis is een comfortabele buigzame houten zool in verschillende kleuren; grijs, naturel, zwart en donkerbruin. De zool is gemaakt van hout. En wordt gecombineerd met een flexibel rubber tussenstuk, waardoor de zool buigzaam wordt en een prettige pasvorm heeft. De SHOE IN ONE DAY is daarmee niet alleen super kek, maar zorgt ook nog voor je voeten.

In Atelier Sproet hebben we een aantal schoenvoorbeelden in verschillende stijlen en modellen. Van hip en trendy tot klassiek, van ingetogen tot gewaagd. Daaruit kan je kiezen en je eigen combinatie maken, voor jouw persoonlijk look. 

These shoes are made for walking

Wij hebben alvast een aantal basispatronen voor je voorbereid, waaruit je zelf kunt kiezen. Daarna maak je een keuze uit het zeer uitgebreide assortiment leer. Je kunt het zo gek niet bedenken of Atelier Sproet heeft het! Van robuust vetleer tot verfijnd suède met bijvoorbeeld slangenreliëf van klassiek bruin of zwart tot gifgroen, fuchsia of een van de vele andere kleuren. Of ga jij voor het gewaagde leer met goldenlook? Of die kekke metallic roze? Of misschien wel een combinatie van verschillende soorten en kleuren, dat kan natuurlijk ook.

Wij leren je in een dag een aantal basistechnieken met als eindresultaat een paar unieke schoenen.

Het wordt jouw persoonlijke paar, it’s up to you!

Alleen de beste materialen en gereedschappen

Atelier Sproet beschikt uitsluitend over professionele materialen en gereedschappen van topkwaliteit, zodat je zeker bent van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Men zal je niet geloven als je vertelt dat je jouw schoenen zelf hebt gemaakt!

Om je een optimaal eindresultaat te kunnen garanderen en je alle aandacht te geven die je nodig hebt, kunnen er maximaal 6 personen per workshop deelnemen. Ideaal dus als groepsuitje met vriendinnen of collega's! 

Atelier Sproet bevindt zich op het prachtige Honigcomplex aan de Waal in Nijmegen. Een geweldig inspirerende locatie!

Kom eens een kijkje nemen of schrijf je meteen in voor de Shoe in One Day workshop. We beginnen al op 12 mei! De workshop duurt van 10.00 - 17.00 uur.

Maak je eigen unieke schoenen voor maar €150Iedereen kan het, jij ook!Nu inschrijven